Skip to main content

Oracle ellenőrzött adatok fül

Az Oracle áttekintés > Oracle ellenőrzött adatok lapfülön letöltheti az Oracle ellenőrzött adatokat az Oracle-környezetére vonatkozóan.

A Snow Software az Oracle-adatbázisok és -adatbázisopciók, a Fusion Middleware és a Java SE ellenőrzött harmadik fél eszközszállítója, ami azt jelenti, hogy az Oracle ellenőrzött adatokként fogadja el a Snow License Manager által gyűjtött adatokat.

Megjegyzés

Az Oracle ellenőrzött adatok fül nem érhető el alapértelmezetten minden felhasználó számára. Az Oracle ellenőrzött adatok funkcióval és a bekapcsolásának módjával kapcsolatos további információkat lásd:  .

Az Oracle ellenőrzött adatok fül két táblázatra osztja a vagyonban található számítógépeket:

  • Számítógépek hiánytalan ellenőrzött adatokkal

    A táblázatban felsorolt számítógépeknél előkészíthetők és letölthetők az Oracle ellenőrzött adatok.

    Azok a számítógépek, amelyeknél hiányosak az adatok a Kiosztott adatbázislicenc, a Metrika és/vagy a Környezet kapcsán, megjelennek ugyan a listán, de hozzá kell adnia a hiányzó adatokat, mielőtt ezek a számítógépek is szerepeltethetők lennének a kimeneti fájlban. Ha a táblázatban szereplő valamely számítógépnél hiányoznak a fent említett adatok, figyelmeztető üzenet jelenik meg a táblázat felett. A hiányzó adatok közvetlenül a felhasználói interfészen keresztül adhatók hozzá.

  • Számítógépek hiányos ellenőrzött adatokkal

    A táblázatban felsorolt számítógépeknél nem készíthetők elő és tölthetők le az Oracle ellenőrzött adatok kritikus jelentőségű adatok hiánya vagy hibák miatt, például hiányzó Snow Inventory Oracle Scanner-adatok, a topológiából hiányzó számítógép, érvényesítési hibák vagy elemzési hibák miatt.

    A táblázatban felsorolt egyes problémáknál megjelennek az okok, amiért az adatok hiányosként lettek kategorizálva, emellett javasolt műveletek is láthatók a probléma megoldása érdekében. Ha egy adott számítógépnél az összes problémát megoldotta, a számítógép átkerül a Számítógépek hiánytalan ellenőrzött adatokkal táblázatba, és a számítógéphez kapcsolódó ellenőrzött adatok szerepeltethetők lesznek a kimeneti fájlban.

A táblázatban szereplő adatok leírását lásd: Oracle ellenőrzött adatok – Referencia.

Többek között az adatok szerkesztésével vagy letöltésével kapcsolatban lásd: Oracle ellenőrzött adatok kezelése.