Jelentés megosztása

A Jelentés megosztása funkcióval megoszthatja a felhasználó által módosított jelentéseket más felhasználókkal.

  1. A Minden jelentés nézetben kattintson a megosztani kívánt felhasználó által módosított jelentés nevére.

  2. A helyi menüben kattintson a Jelentés megosztása lehetőségre.

    A Jelentés megosztása párbeszédpanel megjelenik.

  3. Válassza ki a felhasználókat, akikkel meg szeretné osztani a jelentést, majd kattintson a Mentés gombra. A jelentés megjelenik a Minden jelentés nézet felső részén a kiválasztott felhasználóknak, amennyiben a megfelelő hozzáférési jogokkal rendelkeznek.

Megjegyzés

Megosztott jelentés megtekintéséhez a bejelentkezett felhasználónak hozzáférési jogokkal kell rendelkeznie a normál jelentéshez, amelyen a felhasználó által módosított jelentés alapul.