Skip to main content

Másodlagos használati jogok

Néhány szoftverbeszállító licencelési funkciókat kínál az „otthoni számítógépek – munkahelyi számítógépek” vagy „asztali számítógépek – laptopok” számára, melyekre másodlagos használatként hivatkozunk. Ennél a funkciótípusnál egyetlen licenc ugyanannak az alkalmazásnak két különálló számítógépen – pl. egy asztali számítógépen és egy laptopon – történő, összesen két telepítését fedezi.

Megfelelőségi szempontból, ennek a funkciónak a kezeléséhez az alkalmazásra vonatkozó másodlagos használati jogokat engedélyezni kell, és a két testvérszámítógép között a Snow License Manager platformon kapcsolatot kell létesíteni. A testvérszámítógépek kézzel vagy automatizált módon is megadhatók, ami kapcsolatot teremt az ugyanazon szervezetben azonosított elsődleges felhasználók és számítógépek között. A testvérszámítógépek automatikus kezelésének az Ön környezetében való végrehajtásához vegye fel a kapcsolatot a Snow Software-rel.

A Snow License Manager szintén támogatja a TS környezetek másodlagos felhasználói jogait a helyi telepítésű szoftvereknél, gazdag kliensek esetén.