Ütemezett jelentés megjelenítése, szerkesztése vagy törlése

  1. A Jelentések kategóriában kattintson az Ütemezett jelentések pontra.

  2. Megjelenik az összes ütemezett jelentés listája a névvel, az exportálás típusával (e-mail vagy lemez), a következő exportálás időpontjával és a legutóbb elvégzett exportálás idejével együtt.

    Megjegyzés

    A Következő exportálás üres, ha a jelentés nem Aktív. A Legutóbbi jelentés üres, ha az ütemezett jelentés még nem futott.

  3. Ütemezett jelentés beállításainak szerkesztéséhez válassza az Ütemezés ReportSchedule ikont a jelentés mellett, végezze el a módosításokat, majd válassza a Mentés parancsot.

  4. Ütemezett jelentés törléséhez válassza a Törlés RemoveWhite ikont a jelentés mellett. Erősítse meg a törlést az előugró párbeszédpanelen megjelenő OK gombbal, vagy kattintson a Mégse gombra, ha meg szeretné őrizni a beállításokat.

    Megjegyzés

    Ha töröl egy ütemezett jelentés, eltávolítja a konfigurációt a rendszerről, és inaktiválja az ütemezést.