Skip to main content

SAP áttekintés

Az SAP áttekintés a Snow Optimizer for SAP Software által megadott információkat jeleníti meg. Az információk vagy automatikusan importálásra kerülnek fájlból a Web Configuratoron keresztül, vagy kézzel importálják őket a fájlból az SAP importálás varázsló használatával az Adatok importálása nézetben.

Megjegyzés

Az SAP áttekintés csak akkor érhető el, ha az SAP_ENABLED beállítás be lett állítva, és ha a bejelentkezett felhasználó engedélyt kért az információ áttekintésére. A rendszerbeállítások és -engedélyek a Snow MACC-ben vannak beállítva.

Megjegyzés

Az SAP áttekintésben található minden információ csak olvasásra nyitható meg.

A felhasználó értesítve lesz, ha az importált SAP adatok több mint 90 naposak.

5 legfőbb licenctípus-ajánlás

Az SAP áttekintés felső része egy Első 5 metrikaajánlás grafikont jelenít meg. A felhasznált metrikák aktuális száma jelenik meg a Snow Optimizer for SAP Software által ajánlott számmal együtt. A grafikon az aktuális és ajánlott szám közötti legnagyobb abszolút különbséget felmutató metrikát mutatja.

Az összes SAP felhasználói fiók jelentés további részleteinek megtekintése:

  • Kattintson a jobb felső sarokban található Jelentés megtekintése lehetőségre.

Felhasználó-összefoglaló

A Felhasználó-összefoglaló az importált fájl alapján jelenít meg információkat.

usersummary

Fiókok

Azonosított felhasználói fiókok száma

Licencelhető felhasználók

Licencelhető felhasználók száma a Snow Optimizer for SAP Software általi felhasználóifiók-összevonását követően

Átlagos fiókszám licencelhető felhasználónként

Átlagos felhasználóifiók-szám licencelhető felhasználónként

Részletes információ

Az SAP áttekintés részletes információkkal szolgál az SAP szoftver használatáról. Az adatok füleken jelennek meg, a következő táblázat szerinti bontásban.

Fül

Leírás

Rendszerek

Az egyes azonosított SAP rendszerszoftver használóinak száma. Az információ az importfájlon alapszik, és csak olvasható.

Alkalmazások

Az egyes azonosított SAP szoftverek telepítéseinek és felhasználóinak száma a Snow License Manager platformban rendelkezésre álló adatok alapján. Csak a telepítéssel vagy felhasználókkal rendelkező alkalmazások jelennek meg. Az alkalmazás részleteinek megnyitásához kattintson egy alkalmazásra.

Licencek

A Snow License Manager platformban regisztrált SAP szoftverek egyes vásárolt licenceivel kapcsolatos információk. Csak az alkalmazáshoz csatolt licencek jelennek meg. Kattintson egy licencre az adott licenc részleteinek a megnyitásához.

Megállapodások

A Snow License Manager platformban regisztrált SAP megállapodásokkal kapcsolatos információk. Egy megállapodás akkor jelenik meg a listán, ha a megállapodáshoz egy vagy több SAP licenc csatolva van, vagy ha a Vállalkozó mező részlete tartalmazza, hogy „SAP”. A megállapodás részleteinek megnyitásához kattintson egy megállapodásra.