Skip to main content

Előfeltételek

Leltárforrásokra van szükség ahhoz, hogy feltöltse adatokkal az Adobe Creative Cloud oldalait a Snow License Managerben. A pontos statisztikai és elemzési adatok érdekében hozzá kell adnia a költségidőszakokat, és össze kell kapcsolnia a felhasználókat.

Leírás

Az Adobe Creative Cloud oldalainak adatokkal való feltöltéséhez leltárforrásokra van szükség. A pontos statisztikai és elemzési adatok érdekében hozzá kell adnia a költségidőszakokat, és össze kell kapcsolnia a felhasználókat.

Leltárforrások hozzáadása

Leltárforrásokra van szükség ahhoz, hogy a licencekkel, a felhasználókkal, az alkalmazásokkal és az aktivitással kapcsolatos adatok megjelenjenek az Adobe Creative Cloud oldalain.

 • Snow Integration Connector az Adobe Creative Cloudhoz

  Az összekötő importálja a licenccsomagokkal és a felhasználókkal kapcsolatos adatokat egy vagy több Adobe Creative Cloud-portálról. További információért és a konfigurációért lásd: Snow Integration Connector az Adobe Creative Cloudhoz.

 • Snow Inventory-ügynökök

  Az ügynökök leltárt készítenek az eszközökről és az Adobe Creative Cloud telephelyi alkalmazásokról, valamint az alkalmazásokban végzett felhasználói aktivitásról. További információért tekintse meg az alábbi hivatkozásokat:

  Megjegyzés

  Ahhoz, hogy az ügynök megfelelően felismerje az Adobe Acrobat kiadását, szükség lehet Adobe Acrobat Registry Scan parancsfájlra a Snow adatelemzési szolgáltatásából. A parancsfájl eléréséért és a fájllal kapcsolatos segítségért forduljon a Snow Software ügyféltámogatásához.

Költségidőszakok hozzáadása és felhasználók összekapcsolása

Ahhoz, hogy pontos statisztikai és elemzési adatok jelenjenek meg az Adobe Creative Cloud oldalain, hozzá kell adnia a költségidőszakokat, és az Adobe Creative Cloud-felhasználókat össze kell kapcsolnia a Snow-leltárban szereplő felhasználókkal.

 • Költségidőszakok hozzáadása

  Az Adobe Creative Cloud-portálról importált adatok csak a licencek teljes számát, valamint a felhasználókhoz hozzárendelt licencek számát tartalmazzák. A portálon nem szerepel információ az Adobe Creative Cloud-licencek költségeiről, ezért a költségidőszakokat manuálisan kell hozzáadni.

  A költségidőszakok Költség oldalon történő hozzáadásával, szerkesztésével és törlésével kapcsolatban lásd: Költségidőszakok kezelése.

 • Felhasználók összekapcsolása

  Az alkalmazások licencfedezetének automatikus észleléséhez a leltárforrásokból gyűjtött felhasználókat és az Adobe Creative Cloud-portál felhasználóit össze kell kapcsolni. A telephelyi alkalmazások használata ezután hozzákapcsolható a megfelelő felhasználóhoz és licenchez.

  Az Adobe Creative Cloud-összekötő importálása során történik meg a felhasználók összekapcsolása a Snow License Manager-felhasználók e-mail-címeinek és az Adobe Creative Cloud-portálon elérhető Adobe-felhasználónevek megfeleltetésével. Találat esetén megtörténik a felhasználó összekapcsolása. Ha nincs találat, a felhasználó nem lesz összekapcsolva. A nem összekapcsolt felhasználók megtekintéséhez nyissa meg a Felhasználók összekapcsolása oldalt.

  A felhasználók automatikus összekapcsolásának jobbá tételével és a felhasználók manuális összekapcsolásával kapcsolatban lásd: Felhasználók összekapcsolásának kezelése.