Skip to main content

Egyéni összehasonlítási értéktípusok

A személyre szabott összehasonlítási értéktípus egy személyre szabott metrika olyan licencek számára, melyeknél a Snow License Manager előbeállított metrikái nem alkalmazhatók. Az egyedi összehasonlítási értéktípusok olyan összetett helyzetekre van kitalálva, amikor az adatoknak a Snow Inventory ügynökökön kívüli forrásból kell beérkeznie. Az egyéni összehasonlítási értéktípus rendelkezésre áll az Egyéni összehasonlítási értékek metrikájú alkalmazások számára.

Egyéni mező használható a megfelelőségszámítások alapjaként, ha metrikaként egyéni összehasonlítási értéktípus van használatban. További információkat lásd: Egyéni mezők.

Az Egyéni összehasonlítási értéktípusok oldalon a hozzáadott egyéni összehasonlítási értéktípusok listája szerepel. Az oldalon négy oszlop található: Név, Leírás, Egyéni mezői érték használata megfelelőséghez és A megfelelőséghez a rendszer egyéni mezői értéket használ.

 • Az Egyéni mezői érték használata megfelelőséghez oszlopban a jelölőnégyzetek azt jelzik, hogy egyéni mező van-e használatban a megfelelőségszámítások alapjaként ennél az egyéni összehasonlítási értéktípusnál. Vegye figyelembe, hogy nem lehet bejelölni ezeket a jelölőnégyzeteket az Egyéni összehasonlítási értéktípusok oldalon.

 • A megfelelőséghez a rendszer egyéni mezői értéket használ oszlopban a jelölőnégyzetek azt jelzik, hogy egyéni összehasonlítási érték van-e hozzáadva az alkalmazás metrikájaként. Vegye figyelembe, hogy nem lehet bejelölni ezeket a jelölőnégyzeteket az Egyéni összehasonlítási értéktípusok oldalon.

Egyéni összehasonlítási értéktípus hozzáadása vagy szerkesztése

 1. Hajtsa végre a következők egyikét:

  • Egyéni összehasonlítási értéktípus hozzáadásához kattintson a Hozzáadás lehetőségre.

   Az Egyéni összehasonlítási értéktípus hozzáadása párbeszédpanel megjelenik.

  • Egyéni összehasonlítási értéktípus szerkesztéséhez kattintson az egyéni összehasonlítási értéktípus sorára.

   Az Egyéni összehasonlítási értéktípus szerkesztése párbeszédpanel megjelenik.

 2. A Név mezőben adjon nevet az egyéni összehasonlítási értéktípusnak.

 3. A Leírás mezőben esetleg nevet adhat az egyéni összehasonlítási értéktípusnak.

 4. Amennyiben a megfelelőségszámításokat egyéni mezői értékek alapján kívánja elvégeztetni, jelölje be az Egyéni mezői érték használata megfelelőséghez jelölőnégyzetet, majd válasszon ki egy egyéni mezőt a listából.

  Megjegyzés

  Ha egyéni mezői értéket szeretne a megfelelőségszámítások alapjaként használni, az egyéni mezőnek a következő tulajdonságokkal kell rendelkeznie:

  • Kategória: Számítógép/mobileszköz

  • Típus: Számjegy

  Az Egyéni mezői érték használata megfelelőséghez jelölőnégyzet nem jelenik meg, ha nincs egyéni mező ezekkel a tulajdonságokkal.

 5. Kattintson a Mentés gombra.

Egyéni összehasonlítási értéktípus törlése

 1. Az egyéni összehasonlítási értéktípus sorában kattintson a Törlés RemoveWhite ikonra.

  Az Egyéni összehasonlítási értéktípus törlése párbeszédpanel megjelenik.

 2. Kattintson az OK gombra a megerősítéshez.