Skip to main content

Oracle áttekintés

Az Oracle áttekintés részletes információkkal szolgál az Oracle környezetről. Az összes részletes információ csak akkor jelenik meg, ha az Oracle Management Option telepítve van. Ha az Oracle Management Option nincs telepítve, csak korlátozott mennyiségű információ lesz látható. Az adatok három fülön jelennek meg az alábbi táblázat szerint.

Fül

Leírás

A Javaslatok fül jelenti a kiindulási pontot az Ön Oracle-környezetének optimalizálásához. Az információk két részre vannak osztva:

  • Javaslatok lista

    A Javaslatok lista javaslatokat jelenít meg számos olyan eszközre vagy számítógépre vonatkozóan, amelyeknél ajánlott további vizsgálatokat folytatni az Oracle-környezetben. Az egyes javaslatok ikonján nyíl vagy kör jelzi, ha a szám nőtt (piros nyíl) vagy csökkent (zöld nyíl) a legutóbbi keresés óta. A vizsgálandó számítógépek vagy eszközök jelentésének megjelenítéséhez kattintson a javaslatra.

  • Az észlelt számítógépek környezetének áttekintése és a Licencköltség-áttekintés grafikonjai

    Az észlelt számítógépek környezetének áttekintése című grafikon vizuálisan ábrázolja, hogy az Ön környezetében milyen arányban vannak a számítógépek leltározva. A számítógépek pontos számának megtekintéséhez mutasson a vonatkozó sávra.

    A Licencköltség-áttekintés grafikon az Oracle rendelési költségnek a licencek összköltségéhez viszonyított arányát mutatja. Figyelem: csak azok a licencek jelennek meg itt, melyekhez van elérhető költséginformáció.

Az Adatbázis-kiadások fül az Ön környezetében telepített összes Oracle adatbázis-kiadást megjeleníti, azok kiadásonkénti adatbázisszámaival együtt. Egy adott kiadással kapcsolatos összes adatbázis megjelenítéséhez kattintson az Oracle adatbázis-kiadás sorára az Adatbázis-kiadások részletei nézet megnyitásához.

A Jelentések fül megjeleníti az összes elérhető Oracle-jelentést.

A jelentésekkel kapcsolatos további információkért lásd: Jelentések.