Jelentés megosztása

Felhasználó által módosított jelentések (a felhasználók saját mentett jelentései) megoszthatók más felhasználókkal. Ugyanakkor annak a felhasználónak, akivel a jelentést megosztották, hozzáférési jogokkal kell rendelkeznie ahhoz a jelentéshez, amin a módosított jelentés alapul.

  1. A Minden jelentés nézetben kattintson a megosztandó jelentés nevére.

  2. A helyi menüben kattintson a Jelentés megosztása lehetőségre.

    A Jelentés megosztása párbeszédpanel megjelenik.

  3. Azok kiválasztásához, akikkel a jelentést meg kívánja osztani, kattintson a jelölőnégyzetekre, majd a Mentés gombra.