Skip to main content

Előfeltételek az SaaS áttekintésre vonatkozóan

Leltárforrásokra van szükség ahhoz, hogy feltöltse adatokkal az SaaS áttekintés oldalait a Snow License Managerben. A pontos statisztikai és elemzési adatok érdekében hozzá kell adnia a költségidőszakokat.

Leírás

Az SaaS áttekintés oldalainak adatokkal való feltöltéséhez leltárforrásokra van szükség. A pontos statisztikai és elemzési adatok érdekében hozzá kell adnia a költségidőszakokat.

Leltárforrások hozzáadása

Leltárforrásokra van szükség ahhoz, hogy az előfizetésekkel, az alkalmazásokkal és az aktivitással kapcsolatos adatok megjelenjenek az SaaS áttekintés oldalain.

  • Snow Integration Connector az SaaS-hez

    Az összekötő importálja az előfizetésekkel, az alkalmazáshasználattal és a felhasználói aktivitással kapcsolatos adatokat az érintett szolgáltatótól. Nem minden összekötő tud aktivitási adatokat biztosítani. További információért és a konfigurációért lásd: Snow Integration Connector az SaaS-hez.

Költségidőszakok hozzáadása

Ahhoz, hogy az SaaS áttekintés oldalain pontos statisztikai és elemzési adatok jelenjenek meg, hozzá kell adnia a költségidőszakokat.

Az SaaS-szolgáltatóktól importált adatok az előfizetések teljes számát, valamint a felhasználókhoz hozzárendelt előfizetések számát tartalmazzák. A szolgáltatóktól nem érkezik azonban adat az előfizetések költségeiről. Ezért manuálisan meg kell adnia a költségidőszakokat a pontos statisztikai adatok és diagramok érdekében. A költségidőszakok hozzáadásával és törlésével kapcsolatban lásd: Költségidőszakok kezelése az SaaS áttekintésben.