Skip to main content

Oracle adatbázis-kiadás részletei nézet

Az Oracle adatbázis-kiadás részletei nézet megjeleníti egy adott Oracle adatbázis-kiadás összes adatbázisát, példányát, kiszolgálóját és rendelését. Az oldalt az Oracle áttekintés > Termékek fülről érheti el a megfelelő Oracle adatbázis-kiadás, majd az Ugrás lehetőség kiválasztásával.

Az oldal információi füleken jelennek meg:

Fül

Leírás

A lapfül felsorolja az összes olyan leltárba vett és felfedezett adatbázist, amely ezt az Oracle adatbázis-kiadást használja. Az egyes adatbázisoknál olyan információk jelennek meg, mint a név, a telepített és használt opciók száma, valamint az engedélyezett és elfogadott felügyeleti csomagok száma. Az adatbázisok listáját szűrheti Opciók, Felügyeleti csomagok vagy Verziók szerint.

Az adatok az Oracle Management Option (OMO) leltárellenőrzése által szolgáltatott adatokon alapulnak.

Egy adott adatbázissal kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez kattintson az adatbázis sorára. Ezzel megnyílik az Oracle adatbázis részletei nézet.

A lapfül felsorolja az összes olyan leltárba vett és felfedezett példányt, amely ezt az Oracle adatbázis-kiadást használja. A példányok listáját szűrheti Opciók, Felügyeleti csomagok vagy Verziók szerint.

Az adatok az Oracle Management Option (OMO) leltárellenőrzése által szolgáltatott adatokon alapulnak.

Egy adott példánnyal kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez kattintson a példány sorára. Ezzel megnyílik az Oracle adatbázis részletei nézet füle.

A lapfül felsorolja azokat a kiszolgálókat, amelyeken ez az Oracle adatbázis-kiadás telepítve van. Az egyes kiszolgálóknál olyan információk jelennek meg, mint a név, a modell, az operációs rendszer, a processzorok és a processzormagok száma, valamint hogy virtuális kiszolgálóról van-e szó.

Az adatok az Oracle Management Option (OMO) leltárellenőrzése által szolgáltatott adatokon alapulnak.

Egy adott kiszolgálóval kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez kattintson a kiszolgáló sorára. Ezzel megnyílik a Számítógépek részletes nézet a felhasználói interfész Számítógépek kategóriájában.

A lapfül felsorolja az összes olyan rendelést, amely ehhez az Oracle adatbázis-kiadáshoz kapcsolódik. Az egyes rendeléseknél olyan információk jelennek meg, mint a rendelésszám, a licenctípus és a metrika.

Új rendelést is hozzáadhat, ha az oldal jobb felső sarkában az Oracle rendelés hozzáadása gombra kattint. Lásd: Oracle-rendelés kézi hozzáadása.

Egy adott rendeléssel kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez kattintson a rendelés sorára. Ezzel megnyílik a(z) Oracle rendelés adatai nézet.