Felhasználók összekapcsolásának kezelése az Adobe Creative Cloudban

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki az Adobe Creative Cloud-funkciókból a Snow License Managerben, össze kell kapcsolni a készletforrásokból gyűjtött felhasználókat és az Adobe Creative Cloud-portálon elérhető felhasználókat. Az alábbiakban megismerheti, hogyan tudja kezelni az Adobe Creative Cloud-felhasználók és a Snow-leltárban szereplő felhasználók összekapcsolását.

A pontos felhasználó-összekapcsolás fenntartása érdekében tartsa naprakészen a felhasználói e-mail-címeket az Adobe Creative Cloud-portálon.

Felhasználók automatikus összekapcsolása az Active Directory-felhasználófelderítéssel

Az Active Directory-felhasználófelderítéssel történő automatikus összekapcsolás kiegészítő előnyt nyújt az Adobe Creative Cloud-funkcióhoz.

  • Az Active Directory-felhasználófelderítéstSnow Inventory Server felületén tudja bekapcsolni, hogy megtörténjen a felhasználóadatok összegyűjtése az Active Directoryból. Az összegyűjtött adatokat a rendszer arra használja, hogy felhasználóobjektumokat hozzon létre a Snow License Managerben, és összekapcsolja ezeket az Adobe Creative Cloud-portál adataiból származó felhasználókkal. Az Active Directory-felhasználófelderítés bekapcsolásával kapcsolatos információkért lásd: Snow Inventory Server Admin Console.

E-mail-címek csoportos importálása

Ha az Active Directory-felhasználófelderítés nincs használatban, vagy ha módosítania kell néhány felhasználó e-mail-címeit, kézzel is importálhatja az e-mail-címeket.

  1. Hozzon létre egy listát azon Snow License Manager-felhasználók felhasználóneveivel, amelyeket meg szeretne feleltetni Adobe Creative Cloud-felhasználónak.

    A Snow License Manager-felhasználók az Összes felhasználó jelentésben vagy az Összes felhasználó felsorolása nézetben találhatók.

  2. Adjon hozzá oszlopot a megfelelő Adobe-felhasználónévvel mindegyik felhasználónál.

  3. Importálja az adatokat a meglévő felhasználók listájának frissítésével a következők szerint: Adatok importálása.

    A Mezőleképezések lépésben ügyeljen arra, hogy az Adobe-felhasználónév mező az E-mail-cím mezőhöz legyen társítva.

E-mail-cím szerkesztése

Szerkesztheti is kézzel egy adott felhasználó e-mail-címét. Ehhez adja meg a felhasználó Adobe-felhasználónevét az E-mail mezőben. Lásd: Felhasználók szerkesztése.