Oracle-rendelések listája

Az Oracle áttekintés > Jogosultságok fülön kattintson a Rendelések lehetőségre az Oracle rendelések listája terület megjelenítéséhez.

Az alábbi rendelési állapotok fordulhatnak elő a rögzített Oracle-rendelések ezen listáján:

  • Hiánytalan – az összes Rendelési információ és Termékek mező hiánytalanul ki van töltve és helyes (lásd a téma utolsó képét), nem hiányoznak rendelési információk. A rendelésnek ezzel az állapottal kell rendelkeznie, mielőtt az Oracle-licencek hozzárendelhetők (Oracle-licencek kiosztása) lennének a rendelésben foglalt termékekhez.

  • Részleges – az összes Rendelési információ hiánytalan és helyes, de nincsenek termékek.

  • Hiányos – egy vagy több Rendelési információ mező hiányos. Probléma lehet a Termékek mezőkkel.

Megjegyzés

Amikor megtekinti az Oracle-rendeléseket – akár már meglévőket, akár imént importált Oracle-rendeléseket vagy manuálisan hozzáadott Oracle-rendelést – megjelennek a rendelési állapotok az Oracle-rendelések listája bal szélső oszlopában:

SLM-9_2_0_Add-Oracle-order_Oracle-order-list_STATUS.png

Az összes Rendelési információ és Termékek mező aktuális listája ugyanakkor az alábbi két fülön található. Megnyitásukhoz nyisson meg egy megrendelést (megnyílik a(z) Oracle rendelés adatai nézet), majd kattintson a Rendelés szerkesztése pontra:

SLM-9_2_0_OMO_Edit-order_TABS_Order-information_Products.png

Lépjen ezekre a fülekre a Rendelés szerkesztése nézetben a fentiek szerinti Részleges és Hiányos rendelések javításához.