Skip to main content

Oracle Fusion Middleware részletes nézet

Az Oracle Fusion Middleware részletes nézet megjeleníti az összes telepítést, kiszolgálót és rendelést egy adott Oracle Fusion Middleware termékhez kapcsolódóan. Az oldalt az Oracle áttekintés > Termékek fülről érheti el a megfelelő Oracle Fusion Middleware termék, majd az Ugrás lehetőség kiválasztásával.

Az oldal információi füleken jelennek meg:

Fül

Leírás

Telepítések

A lapfül felsorolja a kiválasztott Oracle Fusion Middleware termék összes telepítését. Az egyes telepítéseknél olyan információk jelennek meg, mint a név, a verzió, az állomásnév és az állomás útvonala. A telepítések listáját a Verziók szerint szűrheti.

Az adatok az Oracle Management Option (OMO) leltárellenőrzése által szolgáltatott adatokon alapulnak.

Egy adott telepítéssel kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez válassza ki a telepítés sorát.

Kiszolgálók

A lapfül felsorolja az összes olyan kiszolgálót, amelyen ez az Oracle Fusion Middleware termék telepítve van. Az egyes kiszolgálóknál olyan információk jelennek meg, mint a név, a modell, az operációs rendszer, a processzorok és a processzormagok száma, valamint hogy virtuális kiszolgálóról van-e szó.

Az adatok az Oracle Management Option (OMO) leltárellenőrzése által szolgáltatott adatokon alapulnak.

Egy adott kiszolgálóval kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez válassza ki a kiszolgáló sorát. Ezzel megnyílik a Számítógépek részletes nézet a Snow License Manager Számítógépek kategóriájában.

Rendelések

A lapfül felsorolja az összes olyan rendelést, amely ehhez az Oracle Fusion Middleware termékhez kapcsolódik. Az egyes rendeléseknél olyan információk jelennek meg, mint a rendelésszám, a licenctípus és a metrika.

Új Oracle-rendelést is hozzáadhat, ha az oldal jobb felső sarkában az Oracle rendelés hozzáadása gombra kattint. Lásd: Oracle-rendelés kézi hozzáadása.

Egy adott rendeléssel kapcsolatos részletes információk megjelenítéséhez válassza ki a rendelés sorát. Ezzel megnyílik az Oracle rendelés adatai nézet.