Skip to main content

Oracle Java-telepítések nézet

Az Oracle Java-telepítések nézet az észlelt Java-telepítésekkel kapcsolatban jelenít meg részleteket. Az oldalt az Oracle áttekintés > Termékek fülről érheti el a Java területen szereplő egyik csoportosítás, majd az Ugrás lehetőség kiválasztásával.

Az elérhető csoportosítások az észlelt telepítések függvényében a következők:

  • Oracle Java SE kiszolgálón (DC), nem licencelhető és licencelhető

  • Oracle Java SE számítógépen (EUC), nem licencelhető és licencelhető

  • OpenJDK mind kiszolgálón, mind számítógépen

Az oldal információi füleken jelennek meg:

Fül

Leírás

Telepítések

A lapfül felsorolja az összes észlelt telepítést a kiválasztott csoportosításra vonatkozóan. A lista szűrhető úgy, hogy egy konkrét vagyontípushoz (csak DC esetén), a szervezet egy adott ágához, illetve egy vagy több konkrét fő Java-verzióhoz kapcsolódó telepítések jelenjenek meg.

  • A DC-telepítések esetében az észlelt telepítésekkel rendelkező összes DCC, virtuális gép és fizikai állomás megjelenik a listán. Ha egy adott sornál kiválasztja a bal oldali nyilat, kibonthatja, és megjelenítheti a DCC, a virtuális gép vagy a fizikai állomás összetevőit. Ha a kibontást folytatja a legalsó szintig, megtekintheti a telepítések listáját, beleértve a teljes Java-verziót és a kereskedelmi funkciókat (ha vannak).

  • Az EUC-telepítések esetében az észlelt telepítésekkel rendelkező összes számítógép megjelenik a listán, és információ látható a számítógép felhasználóinak összes számáról. Ha egy adott sornál kiválasztja a bal oldali nyilat, megjelenítheti a telepítések listáját, beleértve a teljes Java-verziót és a kereskedelmi funkciókat (ha vannak).

  • Az OpenJDK-telepítések esetében a listán mind a kiszolgálók, mind a számítógépek szerepelnek.

Rendelések

A lapfül az Oracle Java-telepítésekhez kapcsolódó Oracle-rendeléseket jeleníti meg.

Összes Java-telepítés jelentése

Az Összes Java-telepítés jelentés segítségével összegyűjtheti és megoszthatja a szervezeténél lévő Java-telepítések adatait.

Vegye figyelembe, hogy a jelentés az összes észlelt Java-telepítést tartalmazza, azaz az Oracle és a nem Oracle Java-telepítéseket is.