Skip to main content

Jelentések

A jelentések ideális módszert biztosítanak arra, hogy adatokhoz és elemzésekhez jusson a környezete aktuális állapotáról. A jelentések támogatják az állománykezeléssel kapcsolatos döntéshozatalt olyan tevékenységek kapcsán, mint az ellenőrzés nyomon követése és a kiadások optimalizálása. A Jelentések kategóriában elérhető funkciók segítségével standardizált nézetben lehet az adatokat összegyűjteni, testre szabni, a rendszerre menteni, eszközre letölteni, más felhasználókkal megosztani és az adatok követését ütemezni. Az ebben a kategóriában elérhető nézetek a következők:

  • A Minden jelentés az összes normál és felhasználó által módosított jelentés listája.

  • A Jelentésfájlok a rendszer mentési funkciójával létrehozott jelentések listája.

  • Az Ütemezett jelentések az ütemezési funkcióval létrehozott jelentések listája.

A rendszert olyan hasznos, előre konfigurált jelentésekkel szállítjuk, amelyek gyakori feladatoknak felelnek meg, így például a következőknek: Megfelelőségi összefoglaló, Nem használt alkalmazások költsége számítógépenként és Számítógépek telepített víruskereső szoftver nélkül.

A bejelentkezett felhasználó hozzáférési jogai és a Snow termékek licencelése határozza meg, milyen jelentéseket láthat egy felhasználó. A felhasználói szerepkörök és hozzáférési jogok kezeléséhez lásd a Snow Management and Configuration Center használati útmutatóját. A licenceléssel kapcsolatban tekintse meg a Snow-vásárlását.