Skip to main content

Oracle-specifikus licenctípusok

Oracle termékek esetén a licenctípus az Oracle licenc mértékegysége. Ahhoz, hogy a Snow License Manager platformon megtekinthesse egy Oracle termék részleteit, az Oracle Management Option összetevőnek telepítve kell lennie.

A Snow License Manager a következő Oracle-specifikus licenctípusokat támogatja:

Licenc típusa

Leírás

A licenckorlát bármilyen alkalmazáson és harmadik féltől beszerzett (3PP) alkalmazással való interakción alapul, és korlátozások nélküli fejlesztési jogokat biztosít.

A licenc egy adott független szoftvergyártói (ISV) alkalmazás számára alkalmazásfüggő, ezenkívül korlátozott fejlesztési jogokat biztosít, de tiltja a harmadik féltől beszerzett (3PP) alkalmazásokkal való interakciót.

A licenc egy adott független szoftvergyártói (ISV) alkalmazás számára alkalmazásfüggő, ezenkívül korlátozott fejlesztési jogokat biztosít, de harmadik féltől beszerzett (3PP) alkalmazások használata nem engedélyezett.

Ez a licenctípus akkor használatos, amikor az Oracle termékét független szoftvergyártó alkalmazásába beágyazzák. A végfelhasználók számára lehetetlen feladat a mögöttes adatsémák vagy táblázatok észlelése.

A licenc egy adott független szoftvergyártó alkalmazásához biztosít korlátozott használatot, módosítási jogok nélkül.

Ez a licenctípus akkor használatos, ha az ügyfeleknek olyan megállapodásuk van, melyek az egyik támogatott Oracle-specifikus licenctípusok által sem fedezett telepítéseket tartalmaz. Ennek tényleges jelentése ügyfélről ügyfélre változik.