Skip to main content

Licenc részletes nézet

Egy adott licenccel kapcsolatos részletes információk megtekintéséhez kattintson az adott elemre egy licenceket felsoroló listán.

A részletes nézet felső része a vásárolt licenccel kapcsolatos általános adatokat tartalmazza. Egyes információk kattinthatóak további adatokért, mint például a Hiányos figyelmeztetés, ami megmutatja azokat az okokat, amik miatt a licenc hiányosnak minősül.

Metrika

Alapértelmezett metrika

Vételár

Mennyiség

IconMetric
IconMetricDefault
IconCostPrice
IconQuantity

A licenchez tartozó metrika.

Az alkalmazáshoz tartozó alapértelmezett metrika.

A licenc vételára.

A vásárolt licencek száma.

A részletes nézet alsó része a licenccel kapcsolatos részletes adatokat tartalmazza. Az adatok füleken jelennek meg, a következő táblázat szerinti bontásban.

Fül

Leírás

A vásárolt licencekhez regisztrált adatok és beállítások összefoglalása.

A vásárolt licencekhez regisztrált karbantartási és támogatási költségekre vonatkozó adatok. Az aktuális frissítési jogokkal kapcsolatos adatok is itt jelennek meg.

Mihez lettek hozzárendelve a vásárolt licencek (szervezethez, oldalhoz, felhasználóhoz, vagy számítógéphez/datacenterhez)

A vásárolt licencekkel kapcsolatos általános információk az információ típusa szerint válogatva.

A vásárolt licencekkel kapcsolatosan feltöltött dokumentumok és hivatkozások.

További információkat lásd: Dokumentumok és hivatkozások kezelése.

Karbantartás és támogatás fül

A Karbantartás és támogatás fül lehetővé teszi a felhasználók számára a vásárolt licencekkel kapcsolatos időszaki költségeik nyomon követését. Minden regisztrált költséget tartalmazni fog az Összes licencköltség, amelyet a Pénzügyi információ fül fog megjeleníteni az alkalmazás részletes nézetében.

Három lehetőség van a karbantartási és támogatási időszakok vásárolt licenchez történő hozzáadására;

  1. Adja hozzá kézileg az időszakot és az alkalmazásfrissítési jogokat.

  2. Használja a vásárolt licenc regisztrálásának alapját képező megállapodásban rögzített időszakot és alkalmazásfrissítési jogokat.

  3. Használja az alkalmazásfrissítési jogokat az alkalmazás készletazonosító száma szerint és adja hozzá kézileg az időszakot.

Ha egy licencnek kézileg beállított frissítési jogai és rögzített karbantartási és támogatási időszakai vannak, és ezt inkább megállapodás szerintire változtatják, akkor e kézileg regisztrált beállítások felülíródnak a kiválasztott megállapodás szerinti beállításokkal.

Ha egy megállapodást új időszakkal frissítik, akkor minden, ezen a megállapodáson alapuló vásárolt licencnek a karbantartási és/vagy támogatási időszaka szintén frissítésre fog kerülni.