Wyczyść pamięć podręczną

Wszystkie raporty, listy, alerty, podglądy szczegółów i wykresy są tymczasowo zapisane w pamięci podręcznej.

Aby wyczyścić pamięć podręczną:

  • W Przeglądzie administracyjnym oraz w menu kontekstowym kliknij Wyczyść pamięć podręczną.

Zarejestrowane i zapisane informacje nie zostaną usunięte ani zmienione.